Uppgradering Bredband

Styrelsen vill meddela att vi har valt att uppgradera bredbandsanslutningen till en hastighet om 500-1000Mbit/s för samtliga lägenheter. Dagens hastighet ligger på 100-100Mbit/s. Kostnaden för detta kommer precis som tidigare, debiteras genom föreningen.

  Ownit kommer utföra denna uppgradering under måndagen den 9:e juni och detta kommer medföra att ni måste göra några förändringar i dator/router för att det ska fungera. Nedan finner ni mer information om detta samt inom några dagar kommer ni få mer information i brevlådan.

//Styrelsen

  Behöver du hjälp att komma igång med bredband och telefoni i samband med omläggningen?

Vi (Ownit) kommer att vara på plats och hjälpa de boende som önskar hjälp med att komma igång efter omläggningen. Installationshjälpen bokas genom att Ni skriver upp er på listan. Listan sitter uppsatt i port 16.

Vi kommer att finns på plats i din förening från klockan 14:00 den 9:e och 10:e juni.

Notera! Detta besök är kostnadsfritt! Övriga hembesök från Ownit bokas via kundtjänst och kommer att debiteras 995kr. Kan du inte vara hemma annonserat datum och önskar hjälp vid ett annat tillfälle kommer detta att debiteras.

Vi har endast möjlighet att besöka varje lägenhet en gång. Tidsbokning är inte möjlig. Vi besöker din lägenhet genom att beta av listan från kl. 14:00 och framåt.

Ownit Broadband AB

08-525 073 00

Extrude Interactive AB