Parkering

tulpaner

Det finns ett cirka 100 parkeringsplatser kring våra hus. Platserna är till för föreningens medlemmar. Det finns parkeringsplatser med och utan eluttag för motorvärmare. 

Policy för uthyrning av parkeringsplatser i Brf Stjärnhusen finner du här.

Kölistan för parkeringsplatserna sköts av vår ekonimska förvaltare Agenta Förvaltning kundtjanst@agentaforvaltning.se 08-522 182 42.

 

Föreningen har ett avtal med Europark för parkeringsbevakning. Europark har rätt att ta ut avgift för fordon som ej är parkerat på markerad p-plats. Ring 0771-40 1020 om du vill anmäla ett felparkerat fordon.

Föreningen har även gästparkeringar utanför port 10, 16 och port 40-44. Betalning via SMS gäller.

Har du frågor ang parkeringsplatserna kontaktar du vår ekonomiska förvaltare Agenta Förvaltning kundtjanst@agentaforvaltning.se (08-522 182 42).

 

MC- och mopedparkering

Utanför port 48 finns en p-ruta som är avsedd för motorcykel. Här Stjärnhusens medlemmars MC och moped klass I stå utan kostnad, däremot måste registreringsnumret först anmälas till styrelsen för att undvika böter från Europark. Moped klass II får parkeras på våra cykelställ. Under inga omständigheter får bensindrivna fordon förvaras i våra cykelförråd pga brandrisken det medför.

 

Extrude Interactive AB