Erbjudande om säkerhetsdörrar

I Stjärnhusen har vi glädjen att bo i fina hus från 1940-talet.Våra hus är enligt Stockholms Stads klassificeringssystem blåklassade som är den högsta klassningen. Den omfattar bebyggelse av synnerligen högt kulturhistoriskt värde motsvarande statligt byggnadsminne

Som en del i detta har Styrelsen nu tagit fram en standard för hur våra lägenhetsdörrar ska se ut. Dörrmodellen uppfyller framför allt de säkerhetskrav som finns men dessutom våra antikvariska ambitioner. Här nedan kan ni läsa mer om dörrmodellen, dess säkerhetsklassificeringar och utseende.


Säker Bostad som levererar dörren utför kostnadsfria hembesök för den som har frågor eller vill gå igenom ett möjligt byte av lägenhetsdörr på plats hemma. Kontakta i så fall Niklas Johansson Från Säker Bostad, ni hittar kontaktuppgifter längst ner.


Fram till den sista juni (2019-06-30) ingår dessutom två valfria tillval utan extra kostnad.


För frågor eller mer information, vänligen kontakta Niklas Johansson, ansvarig säljare på Säker Bostad:
08-400 251 98
073-518 51 98
nijo [at] sakerbostad.se

Offert från säker bostad hittar ni här.